çizgi film izle Sünger Bob çizgi filmi hakkında kaleme alınmış güzel bir hikaye - Bilgi-Ambarı Sitemize Hoş Geldiniz

Sünger Bob çizgi filmi hakkında kaleme alınmış güzel bir hikaye


Evet sevgili çocuklar bugünkü yazı dizimiz başlığımızdan da anlaşılacağı üzere sünger bob hakkında olacak. Sünger bob  ismindende anlaşılacağı üzere hayali bir kahraman üzerine canlandırılan çocukların sevgilisi güzel bir hikaye.
Bu dizi bir gemi dolusu korsanın bulduğu sandıklardan sünger bob bileti bularak sinemaya gitmeleri ile başlayan macera planktonun iftira atmasıyla ayrı bir şekil alacaktır. Denizlerde yaşayan süper harika bir varlık olan deniz kızı mindy onlara sihirli rüzgar torbası verir.
Sünger bob’ta anahtarı almayı başarmanın heyecanı ile  ilk olarak goofy goober sınavından geçmelidir ve başarır arabayı alıp tüm hızıyla yola çıkarlar. İskelet dolu bir yere gelirler ama aldırmazlar. Orda duran kaymakcı kadına gider sünger bob , patrikte otobüste bekler anlar ama o salak kafası onu hemen unutup dondurmasının çikolatalı olmasını ister. ve sünger bob çikolayı alınca eline yapışır ve yaşlı kadının aslında canavarın dili olduğnu görür. Sünger bob 1. bölüm canavarın ağzı kapanmaya başlar. ve sünger bob dondurma ve boğazı arasındaki yeri koparır. Ssünger bob patrik’e atla der atlarlar ve canavarda arabayı yutar.Yine arabasız yayan kalırlar. Ancak gidecekleri yol çok uzaktadır zıplayamazlar çukurumdan inip yoldan gitmelilerdir ama çukur canavar doludur. Sünger bob yeni bölüm‘leri cnbc ve tnt de yayınlanmaya hala devam etmektedir.
Son söz olarak ben bu çizgi film e bayılıyorum. Sizlerinde ilgiyle izleyeceğinizi tahmin ediyorum. Hoşça ve dostca kalın.

Kaynak: 
http://cizgifilmtanitimlari.blog.com
http://cizgifilmtanitimlari.blog.com/2011/08/31/sunger-bob-ve-kahramanlari-kimlerden-olusur

0 yorum:

 
 
çizgi filmi bakugan çizgi filmi barbie çizgi filmi ben10 çizgi filmi bernard çizgi filmi kayu çizgifilmi sünger bob çizgi filmi çizgi sinema izle kayyu çizgi film izle çizgi film izle cayu izle